Een indruk van onze B&B

Onze B&B bestaat uit meerdere ruimtes: een voorportaal, de ontbijtkamer die tevens kan dienen als zitkamer, een lange gang met pantry die toegang biedt tot beide slaapkamers en de douche met het toilet.

De hele B&B is voorzien van een eigen gratis wifi-netwerk, handdoeken en linnengoed. In de pantry kunt u uzelf voorzien van thee of koffie. Ook kunt u gebruik maken van een kleine koelkast en kunt u hier een maaltijd opwarmen. Mocht u speciale wensen hebben, dan kunnen wij altijd kijken wat we voor u kunnen betekenen.

 

Hieronder vindt u een kleine impressie van de verschillende ruimtes.

Ontbijtkamer

Bij binnenkomst komt u in de ontbijtkamer. Hier treft u 's morgens op uw gewenste tijdstip uw ontbijt aan. Tevens een plek om even te werken of om een spelletje te doen.

Kamer 1

Slaapkamer 1 is een typische 1 persoonskamer: klein maar gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien voor iemand alleen. Een wastafel met warm water en televisie. Het is mogelijk hier een extra matras bij te plaatsen voor een kind.

Kamer 2

Slaapkamer 2 is ruim. Genoeg ruimte voor met z'n tweeën of zelfs met een babybedje wat we u kunnen aanbieden. Ook hier vindt u een wastafel met warm water en televisie.


De gang, douche en toilet

Zitje in de voortuin